| maandag 15-12-2025: | gesloten | dinsdag 16-12-2025: | 08:30-18:00 |
| woensdag 17-12-2025: | 08:30-18:00 | donderdag 18-12-2025: | 08:30-18:00 |
| vrijdag 19-12-2025: | 08:30-18:00 | zaterdag 20-12-2025: | 08:00-16:00 |
| zondag 21-12-2025: | gesloten | maandag 22-12-2025: | 09:15-17:30 |
| dinsdag 23-12-2025: | 08:30-18:00 | woensdag 24-12-2025: | 08:00-15:00 |
| donderdag 25-12-2025: | gesloten | vrijdag 26-12-2025: | gesloten |
| zaterdag 27-12-2025: | gesloten | zondag 28-12-2025: | gesloten |
| maandag 15-12-2025: | dinsdag 16-12-2025: | 09:15-17:30 | |
| woensdag 17-12-2025: | 09:15-17:30 | donderdag 18-12-2025: | 09:15-17:30 |
| vrijdag 19-12-2025: | 09:15-17:30 | zaterdag 20-12-2025: | 08:45-15:00 |
| zondag 21-12-2025: | maandag 22-12-2025: | 09:15-17:30 | |
| dinsdag 23-12-2025: | 09:15-17:30 | woensdag 24-12-2025: | 08:00-15:00 |
| donderdag 25-12-2025: | vrijdag 26-12-2025: | ||
| zaterdag 27-12-2025: | zondag 28-12-2025: | ||
| maandag 15-12-2025: | dinsdag 16-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | |
| woensdag 17-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | donderdag 18-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 |
| vrijdag 19-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | zaterdag 20-12-2025: | 10:00-12:00, 13:00-16:30 |
| zondag 21-12-2025: | maandag 22-12-2025: | ||
| dinsdag 23-12-2025: | woensdag 24-12-2025: | ||
| donderdag 25-12-2025: | vrijdag 26-12-2025: | ||
| zaterdag 27-12-2025: | zondag 28-12-2025: | ||
| bezorgregio | minimum bestelbedrag |
|---|---|
| Bernisse | € 20,00 |
| Brielle | € 20,00 |
| Hellevoetsluis | € 20,00 |
| Westvoorne | € 20,00 |
| Spijkenisse | € 40,00 |
allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 181 442 500
Hier vindt u een greep uit ons assortiment. Uiteraard bieden wij veel meer vleeswaren in onze webshop.
De lekkerste soyasaus! Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.

De partypan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.
De lekkerste soyasaus! Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.