| monday 15-12-2025: | closed | tuesday 16-12-2025: | 08:30-18:00 |
| wednesday 17-12-2025: | 08:30-18:00 | thursday 18-12-2025: | 08:30-18:00 |
| friday 19-12-2025: | 08:30-18:00 | saturday 20-12-2025: | 08:00-16:00 |
| sunday 21-12-2025: | closed | monday 22-12-2025: | 09:15-17:30 |
| tuesday 23-12-2025: | 08:30-18:00 | wednesday 24-12-2025: | 08:00-15:00 |
| thursday 25-12-2025: | closed | friday 26-12-2025: | closed |
| saturday 27-12-2025: | closed | sunday 28-12-2025: | closed |
| monday 15-12-2025: | tuesday 16-12-2025: | 09:15-17:30 | |
| wednesday 17-12-2025: | 09:15-17:30 | thursday 18-12-2025: | 09:15-17:30 |
| friday 19-12-2025: | 09:15-17:30 | saturday 20-12-2025: | 08:45-15:00 |
| sunday 21-12-2025: | monday 22-12-2025: | 09:15-17:30 | |
| tuesday 23-12-2025: | 09:15-17:30 | wednesday 24-12-2025: | 08:00-15:00 |
| thursday 25-12-2025: | friday 26-12-2025: | ||
| saturday 27-12-2025: | sunday 28-12-2025: | ||
| monday 15-12-2025: | tuesday 16-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | |
| wednesday 17-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | thursday 18-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 |
| friday 19-12-2025: | 09:00-12:00, 13:00-18:30 | saturday 20-12-2025: | 10:00-12:00, 13:00-16:30 |
| sunday 21-12-2025: | monday 22-12-2025: | ||
| tuesday 23-12-2025: | wednesday 24-12-2025: | ||
| thursday 25-12-2025: | friday 26-12-2025: | ||
| saturday 27-12-2025: | sunday 28-12-2025: | ||
| delivery region | minimum order value |
|---|---|
| Bernisse | € 20,00 |
| Brielle | € 20,00 |
| Hellevoetsluis | € 20,00 |
| Westvoorne | € 20,00 |
| Spijkenisse | € 40,00 |
allergen and nutritional information can be requested by phone during opening hours via +31 181 442 500
Hier vindt u een greep uit ons assortiment. Uiteraard bieden wij veel meer vleeswaren in onze webshop.
De lekkerste soyasaus! Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.

De partypan sluit u aan op netstroom om de inhoud op te warmen. Zo heeft u in een handomdraai de lekkerste warme hapjes op tafel.
De lekkerste soyasaus! Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam van eigen sojabonen en tarwe geteeld in de Hoeksche waard. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout geoogst in Frankrijk.
Uniek is dat deze sojasaus minimaal 24 maanden in oude whisky vaten worden gerijpt. De oude whiskyvaten zijn 25 tot 50 jaar oud en zijn afkomstig van de beste distilleerderijen uit Schotland.